Joker på Vatnestraum mot stømmen der bygdefolket bruker butikken- har vi noe å lære andre steder?

I motsetning til flere andre butikker jeg har besøkt de siste dagene, forteller innehaver Aina Mykjåland Flaten om en god strøm av kunder. Hun forteller Indrefileten.com på sitt besøk at hun opplever oppgang i omsetning og at bygda er flinke til å bruke butikken, i disse tider. Her har vi kanskje noe å lære over heia i Vegusdal?

Jeg treffer eieren Flaten og medarbeider Turid Løyning Homme i dag mandag. Man så de hadde nok å gjøre med å etterfylle hyllene etter kunder de siste dagene. Dette er svært gledelig med tanke på at folk bruker sin nærbutikk og vet å viktig den er for lokalsamfunnet. Og Flaten forteller om svært gode tall de siste dagene, på tross av Corona som herjer landet. Begge de flotte ekspeditørene forteller meg at de også driver å kjører ut varer til de som trenger det, og ikke kan komme på butikken, eller som er bekymret for å dra dit. Dette tror jeg eksisterer i alle lokalbutikkene våre i Indrefileten, og er en tjeneste som er svært viktig. Det kan aldri gjentas for ofte- Bruk nærbutikkene og egen næring (!)

Jeg har også i dag besøkt Moelven, Agder Limtre. Sak og bilder om en viktig bedrift i Iveland og fileten vår kommer en av dagene. -redaktøren