Indrefilten forlater bygdefolket

Etter helt fantastiske uker som skribent og journalist så forlater undertegnede skrivepulten. Jeg ønsker alle en fortreffelig og god 17.mai feiring, selv om den blir annerledes de aller fleste stedene i Indrefilten.


Foto Privat: Undertegnede og en "villig lærling" med en rugg på 1040 gram, tatt på flue i 2019.


Fra fredag 15.mai til og med mandag 18 mai pakker jeg min gamle militære sekk, drar med meg fluestanga og stekepanna, og forsvinner til skogs. Jeg unner meg en tre dagers ferie etter mange flotte opplevelser de siste ukene, der jeg har truffet så mange flotte mennesker.


Jeg kobler av uten telefon, internettilgangen og søker ro og eventyr under den åpne blå himmel. Her finner jeg nye krefter til å fortsette min søken etter nye skriveoppdrag i en helt fantastisk region, som vi alle skal være stolte over.


Jeg vil ha med meg fotoapparatet og kommer hjem med mine naturopplevelser til dere i en sak neste uke.


Fin fangst på flue og makk, og en snittvekt på over halvkiloen- verd en ferie å teste ut. Foto Privat


Bilder fra 17.mai

Fortvil ikke, på tross av at jeg er borte og ferierer litt, så har jeg plassert ut fotografer fra alle stedene i Indrefilten. Mandag vil jeg lage en sak med bilder på hvordan feiringen av Nasjonaldagen vår, har vært.


Journalisten har vært på "jobb" i hele dag onsdag, og dere for stoff helt frem til jeg skal jakte storørreten på 600 meter over havet.

Helikopter landing på kirkegården, besøk på en av Frivillighets sentralene, samtale med fire avgangselever ved Iveland Ungdomskole og utdeling av Drømmestipendet, er noe av det som kommer de neste to dagene.


Det er litt av utfordringen å drive en avis, som har fått så mye oppmerksomhet lokalt, å være alene om jobben. Men jeg vet også at jeg har tålmodige lesere, som heller ikke forventer nyheter hver eneste dag og hele uken- takk


En velsignet god 17.mai alle i hop


-redaktøren

13.05.2020