Indrefileten.com sine påskenøtter i samarbeid med Setesdalstrykk

-med premier der man får logo av avisa mi og annonsør, på en t-shorte. Og vinnerens navn sitt på andre siden. Capser med det samme i premiebunken- der Setesdalstrykk stiller med gevinstene og trykk på disse, etterhvert som jeg kårer vinnere.Vinnerne

- må vente med premiene til etter påske, der den kan avtales å hente på Evje, eller sendes i posten, når navn og vinnere er trykket på premiene.

Vi går inn i en svært spesiell påske, og derfor har alle på nettet funnet på ulike sprell.

Jeg har i samarbeid med en av mine annonsører Setesdalstrykk på Evje, funnet noen premier -til mine uhøytidlige "nøtter"

Senere kan det bli aktuelt med større og flottere produkter om pandemien vedvarer. Men vi starter her, mest for at folket i Indrefileten får en liten ekstra gimick, i disse tider, lokalt.


Musikkspørsmål kan komme-hvem vet? Her Bootlegs fra intimkonsert på Vegusdal. Foto: Jan Reidar Vågsdalen

Vi har alle størrelser på t-shorten, så her kan både voksne og barn delta de kommende dagene.

Har andre bedrifter premier å bidra med, ta kontakt privat -dette har en fellesskaps betydning i disse tider. Jo flere premier jo artigere for alle oss i "familien Indrefileten".

Det stilles kun et krav

- man må ha adresse i Indrefileten, fra Birkenes kommune, med gamle Vegusdal, hele Iveland kommune, Froland kommune med innbyggere fra Mykland, hele Evje og Hornnes kommune, og Bygland kommune.Når konkurransen begynner, så må jeg ha svar privat, på referanser dere får av meg ved første konkurranse dag.

Mer informasjon og starten på dette om kort tid- følg med på min Facebook-side(!), å del ut til venner og familie- alle kan delta.


PSST: Om korona viruset skulle stoppe leverandøren min på Evje og premiene de kommende dagene, så er det et hinder vi må ha i bakhånd.


Dette til info

redaktøren

29.03.2020