Gratulere så mye med den store dagen og åpningen av nettsiden, Jan Reidar Vågsdalen.

Jeg har fulgt bygdeavisa siden den startet opp, og jeg må si meg imponert over den formidlingen som du, Jan Reidar fører i din «penn», fra små og store hendelser i våre bygdesamfunn.

Det har vært en suksess, og du tar nå trinnet videre ved å lage din egen nettavis. Som ordfører må jeg si dette er veldig gledelig. Dette bidrar til å skape gode leseropplevelser og engasjement i våre småbygder rundt omkring, i «Indrefileten» som du så populært kaller det.

Jeg ser virkelig frem til å følge nettavisen, og gleder meg over at så mange får muligheten til å kunne lese om det som rører seg rundt omkring.

Og i disse tider, med et alvorlig Korona- virus som dominerer nyhetsbildet, både på nettaviser og i sosiale medier, er det ikke tvil om at mange lesere følger godt med på de digitale flater. Vi har en svært utfordrende og spesiell situasjon i landet og i bygdene våre nå. Dager der vi alle skal vise omsorg ved å ta avstand fra hverandre. Det høres så feil ut, men det er likevel det eneste riktige.

Da er jeg glad for at nettavisen kan være med å bidra til at våre innbyggere kan lese om gode historier, nyheter og andre saker gjennom den nye nettavisen. For det å ha gode historier å lese om i tider som dette, kan bidra til både å redusere ensomhet, samtidig som det får tankene over på andre ting. Jeg vil derfor avslutte mine ord, med å ønske nettavisen og redaktør til lykke med oppstarten, og jeg gleder meg til å følge med videre.


Varm hilsen fra Gyro Heia, Ordfører i Birkenes