Fantastiske bidrag i fotokonkurransen- pengepremie til vinneren

Før "blekka mi" kom ut måtte jeg ha et forsidebilde. Og hva var ikke mer riktig enn at "publiken fikk bjuda" på seg selv.

Bilder fanger øyeblikkene, noen med kvalitet noen ikke, men alle har sin historie uansett. Redaktøren er stolt og glad for bidragene, og her har jeg plukket ut de beste jeg syntes må få sin heder. Men først vinneren Fredrik Andresen fra Iveland

19 åringens bidrag falt juryen for meget fort. Et fantastisk utrykk og et godt blinkskudd som ble tatt på Iveland i fjor. Det skal også sies til andres forsvar at bilde rent praktisk for siden også var det beste, på grunn av høyde og lengde. Andersen forteller til avisa at han syntes det er svært artig å få bildet sitt "Inn i evigheten" men også at han er litt stolt. Og det har bilentusiasten og den fotball glade gutten all grunn til å være. Han blir premiert av avisa med 500 kroner fra redaktøren.

Men han var i stor konkurranse blant flere gode og imponerende bidrag, takk til alle sammen. Her er ingen rangering, men i tilfeldig rekkefølge. Glenn Tore Tveit, er en entusiastisk jeger men kan andre ting enn å felle store dyr. Han kan også skyte med fotoapparatet sitt, og bilde er utrolig flott og er tatt i 2016 i våre trakter. Elghola og Rosbuhalsen inni Sundsliane, i mine "heimtrakter", fant han dette utrolige bildet:

Kristin Tvetene fra Vegusdal på Skåre, har fanget sin sønn Liam i lufta med Kjetevann (2019)

Linda Christine Aagedal fra Iveland hadde flere flotte bilder, men disse to falt undertegnede for. "Barn og hund" og "sommerfugl på blomst". Bildene er fra en flott sommer.

Tetyana Penyora Haaverstad fra Øvre Engesland har tatt dette flotte illustrerende bilde av hennes datter. Jeg kaller det " Snøsola". Bildet tatt i mars i år.

Siw-Merete Risøy Natterøy har tatt dette flott bilde i farger med rennende vann. Det er i nærheten av Iveland i 2019.

Christine Gjømle er god med kamera og Risdølen har fanget disse to, som jeg velger å kalle " Sommer møter høst".

Redaktøren er så stolt, kry over engasjementet fra disse og andre, som er med på å bidra i vår Indrefilet, der vi skal stå sammen, være sterke og spesielt nå i dag og den kommende tiden. Derfor er bilder til hverandre noe som kan bidra for store og små. Finner andre noen blinkskudd som er av stor kvalitet/interesse for våre lesere så send meg også i fremtiden. Mange takk alle -redaktøren 22.03.2020